Politieberichten

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Lelystad
 1. Een 50-jarige man uit Lelystad is overleden bij een ongeval op de Larserdreef in Lelystad. De politie doet onderzoek naar het ongeval.
 2. Bij een schietincident zondagochtend 9 juni op de Koopmanstraat raakte een 23-jarige inwoner uit Lelystad gewond. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen.
 3. Op zondagmiddag 2 juni is tijdens een motortreffen op de Karperweg in Lelystad een ongeval geweest tussen twee motoren. Een van de twee bestuurder is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden. Heb jij het ongeluk gezien of heb je informatie over deze straatrace? Bel (anoniem) de politie. 
 4. In de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 juni was rond 00.30 uur opnieuw een explosie bij een woning in de Botter 19 in Lelystad. Heb jij iets gezien of heb je informatie? Bel de politie, 0800-8844.
 5. In Lelystad werd dinsdagochtend 28 mei in het water aan de Knardijk het lichaam aangetroffen van de 18-jarige Ryan al Najjar. De vrouw was door een misdrijf om het leven gekomen. Op 3 juni zijn in Joure twee verdachten aangehouden. Met de aanhoudingen is het onderzoek van de politie nog niet klaar. Het slachtoffer is op 22 mei voor het laatst in Joure gezien en de politie onderzoekt wat er in de tussentijd met de vrouw is gebeurd, waar ze is geweest en met wie ze bijvoorbeeld contact heeft gehad. Weet jij meer? Meld het nu!
 6. Op 3 juni zijn in Joure twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een jonge vrouw. Zij werd op 28 mei aangetroffen in het water langs de Knardijk. Het gaat om de 18-jarige Ryan al Najjar uit Joure. De verdachten zijn een 22-jarige man uit Joure en een een 24-jarige man uit Leeuwarden. Beide mannen zitten in volledige beperkingen, wat betekent dat politie en het Openbaar Ministerie geen nadere informatie mogen verstrekken en beide verdachten alleen contact mogen hebben met hun advocaat.
 7. In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 juni ging kort voor 02.00 uur een explosief af bij een woning aan de Harderwijkstraat in Lelystad. De politie doet onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie? Deel het met de politie!
 8. Op dinsdag 28 mei rond 09.00 uur is in het water aan de Knardijk in Lelystad het lichaam aangetroffen van een jonge vrouw.
 9. In de nacht van zondag 19 op maandag 20 mei heeft rond 04.00 uur een schietincident plaatsgevonden in Kamp 42. Heb jij informatie? Neem contact op met de politie of Meld Misdaad Anoniem.
 10. In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 mei is rond 00.50 uur bij een woning in de Botter 19 een explosie geweest. Heb jij informatie? Bel de politie, 0800-8844
 11. Zaterdag 11 mei rond 19.45 uur is op de Middenweg in Lelystad een automobilist bedreigd door een man met een mes. Heb jij iets gezien? Bel de politie, 0900-8844.
 12. In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 mei is een woning aan de Schoener in Lelystad overvallen door vier mannen.
 13. In de nacht van vrijdag 3 mei op zaterdag 4 mei kreeg de politie een melding van een brand bij een woning op de Galjoen in Lelystad. De brandweer wist de brand snel te blussen. Mogelijk is de brand ontstaan door een explosief. De week daarvoor heeft er een soortgelijk incident plaatsgevonden bij deze woning, waarna de woning is gesloten door de gemeente. De politie doet nader onderzoek en zoekt getuigen.
 14. In Lelystad werd geprobeerd een supermarkt op de Neringpassage te overvallen op donderdagavond 7 maart. De verdachte is vastgelegd op bewakingsbeeld. Wie is hij of waar woont hij?
 15. In de nacht van zaterdag op zondag 14 april hoorde een 67-jarige bewoonster aan de Neringweg in Lelystad voetstappen in haar woning. Ze werd vastgehouden en haar woning werd doorzocht door meerdere personen. Op dit moment was het druk op straat, wie weet er meer?