}

WABP

Welkom bij Wabp-Lelystad!

Wabp, wat staat voor "WhatsApp buurtpreventie", is een geweldige manier om de veiligheid en verbondenheid in onze gemeente te vergroten. We waren in 2016 verheugd om deze nieuwe Wabp-groep en site in Lelystad op te richten en iedereen samen te brengen die zich inzet voor een veiligere en hechtere buurt. Deze is opgericht met als voornaamste doelstelling om deelnemers en groepen in Lelystad met elkaar te verbinden. 

We willen een omgeving creëren waarin iedereen gemakkelijk informatie kan delen, ondersteuning kan bieden en verantwoordelijkheid kan nemen voor de veiligheid van zijn woongebied. Als lid van deze groep kun je op de hoogte blijven van belangrijke informatie met betrekking tot veiligheid en buurt gerelateerde zaken. We moedigen iedereen aan om verdachte activiteiten te melden, waardoor we samen een waakzaam oog kunnen houden op onze buurt. Bovendien kunnen we hier ook nuttige tips en trucs delen om de veiligheid in en om ons huis te vergroten. Naast het bevorderen van veiligheid, willen we ook de sociale cohesie versterken. We nodigen iedereen uit om evenementen, buurtbijeenkomsten en andere activiteiten te delen die de gemeenschapszin kunnen versterken. Samen kunnen we bouwen aan een buurt waarin iedereen zich thuis voelt en waarin we elkaars belangen respecteren en ondersteunen. 

Om ervoor te zorgen dat onze Wabp-groep succesvol is, vragen we alle leden om zich te houden aan enkele richtlijnen. Wees respectvol en vriendelijk naar elkaar, houd informatie vertrouwelijk en vermijd het verspreiden van geruchten. Het is belangrijk dat we ons richten op het bevorderen van een veilige en positieve omgeving voor iedereen. We willen graag deelnemers en groepen uit alle delen van Lelystad verwelkomen. Samen kunnen we onze buurt sterker maken en een voorbeeld zijn voor andere gemeenschappen. Laten we de handen ineenslaan en een veilige, hechte en ondersteunende omgeving creëren waarin we trots kunnen zijn om te wonen. 

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van onze Wabp-groep, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen je met open armen ontvangen en samenwerken om Lelystad een nog betere plek te maken om te wonen. Samen kunnen we het verschil maken! 

Met vriendelijke groet,
Wabp-Lelystad